FöretagetFöretagetFöretagetFöretagetFöretagetFöretaget


      Transportboxen
Säby Kyrkväg 105
261 91 Landskrona
Telefon: 0418-23866
Mobil: 070-6059063
info@transportboxen.com

Historia och målsättning

Säby AB har tillverkat Transportboxen sedan 1991. Konceptet utvecklades redan 1984 av ett småländskt företag och togs sedan över av Perstorps Jakt & Fritid. I Säby AB:s regi har registret över olika modeller och funktioner vuxit till att inkludera flera standardmodeller, nytt lås samt specialanpassade boxar.


Det är Säby AB:s mål att tillgodose bilförare och hundägare med den optimala Transportboxen. Transportboxen ger en säkrare färd samt ökar hundens välbefinnande. Det är också viktigt att boxen ser bra ut och är optimerad i bagageutrymmet för att lämna plats åt annan packning. Säby ABs låga hålls vid liv med gensvaret från kunderna. Bilägarnas positiva reaktioner samt hundarnas trivsel ökar motivationen för tillverkning. Därför finns det nu fler standardmodeller och specialanpassade modeller än någonsin.


Kontaktinformation
Polisens logoKartaTransportboxen görs på en gård strax utanför Landskrona i Skåne. Både tillverkning och försäljning sker på plats. Eftersom verksamheten drivs i kombination med lantbruk, är verkstaden och lagret inrymt i en före detta stallbyggnad.

Välkommen att höra av dig med frågor eller kommentarer. Skicka oss gärna ett email på info@transportboxen.com.
Vi välkomnar också besök på plats. Ni hittar oss nära motorväg E4 utanför Landskrona. Klicka på kartan för ett större format (öppnas i ett nytt fönster), eller hitta oss på Googles karta. Ring gärna om ni behöver vägledning!